خانه / آشپزی و تغزیه / طرز تهیه نان سیب گردو دارچین ( نان پونچيک )

طرز تهیه نان سیب گردو دارچین ( نان پونچيک )

نان پونچيک خوشمزه با طعم سيب و دارچين و گردو

 

مواد لازم برای تهیه نان پونچيک :

 شكر ۵ قاشق سوپخوری + ۱۵۰ گرم
آرد  ۱ قاشق سوچخوری + ۳۵۰ گرم
 شير ولرم  ۱/۲ پيمانه
روغن یا کره ۵۰ گرم
نمک به مقدار کم
تخم مرغ ۲ عدد
گردوی نگينی شده یک سوم پیمانه
سیب ۳ عدد
دارچین به مقدار لازم
خرفه خشک در صورت تمایل به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان سیب و دارچین :

ابتدا خمير نان را با دستور پايين آماده كنید. ۱ قاشق سوپخوری آرد و ۱ قاشق سوپخوری شكر و ۱/۲ پيمانه شير ولرم رو هم زدم و ۱ قاشق سوپخوری خمير مايه ريختم و ۱۰ دقيقه گذاشتم تا عمل بياید ۴ قاشق سوپخوری شكر و كمی نمک و ۵۰ گرم روغن يا كره ذوب شده را در ظرفی ديگر هم زدم و ۲ عدد تخم مرغ اضافه كردم و در حد مخلوط شدن هم زدم و مايه قبلی را هم ريختم و هم زدم سپس حدود ۳۵۰ گرم آرد را ريختم تا حدي كه به دست نچسبد البته به آب خور آردتان بستگی دارد آرد را همیشه کم کم اضافه کنید ورز دادم و در ظرف گذاشتم روی آن را پوشاندم تا يک ساعت در دمای اتاق استراحت كند.

 

در اين فاصله مواد سيب و دارچين را آماده كردم، ۳ عدد سيب را پوست گرفته و رنده درشت زدم و با ۱۵۰ گرم شكر مخلوط كردم روی حرارت هم زدم تا آب آن كشيده شود حدود يک سوم پيمانه گردوی نگينی شده و كمی دارچين زدم و خاموش كردم تا خنک شود.

 

نان سیب گردو دارچین,پخت نان سیب گردو دارچین

نان پونچيک آماده برای رفتن به داخل فر

 

بعد از يک ساعت كه خمير دو برابر شد، خمير را با وردنه به اندازه كف قالب تارت به ضخامت نیم سانت باز كردم و وسط قالب مواد سيب و دارچين و گردو را ريختم و از خمير نوار باريك روی آن گذاشتم. دوباره يک ربع استراحت دادم و روی آن را با زرده و زعفران با برس زدم و خرفه پاشيدم و داخل فر ١٦٠ به مدت بيست دقيقه گذاشتم. نان خوشمزه با طعم عالی آماده شد.

منبع : بیتوته

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه ویژه عید نوروز بعضی از شیرینی ها واقعا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *