خانه / آشپزی و تغزیه / طرز تهیه کوکی نوتلا

طرز تهیه کوکی نوتلا

درست کردن کوکی نوتلا, نحوه درست کردن کوکی نوتلا

طرز تهیه کوکی نوتلا

 

مواد لازم برای تهیه کوکی نوتلا :

زرده تخم مرغ ۱ عدد
 وانیل نصف قاشق چایخوری
 نوتلا یک سوم لیوان
آرد  یک دوم لیوان سر خالی
نوتلا ۴ قاشق غذاخوری
فندق خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کوکی نوتلا :

همه ی مواد را به غیر از فندق و ۴ قاشق غذاخوری نوتلا را داخل غذا ساز،  بریزید خمیر بدست آمده را گلوله کنید و وسط آن را گود کنید و نوتلا و فندق بریزید و داخل سینی فر کاغذ بیاندازید و کوکی ها را روی کاغذ بچینید و به مدت هشت تا ده دقیقه داخل فر ۱۸۰ بپزید.

 

نکته برای کوکی نوتلا :

میزان آرد را به یک سوم پیمانه به اضافه ی یک قاشق غذاخوری تقلیل دادم که آن یک قاشق برای وقتی که ببینیم خمیر خیلی شل است و گرنه ممکن است لازم نباشد، درجه حرارت را به ۱۶۰ تقلیل دادم چون بافت نرمتری در انتها بدست بیاید و در آخر، همراه وانیل به اندازه ی یک قاشق چایخوری عصاره کارامل هم استفاده کردم که طعم بهتری بدست بیاد. نوش جان

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر

طرز تهیه بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر   این بیسکوییت نه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *